• Bel gratis 0800 - 75 05 555 | 24/7 Storingsdienst

  Dé specialist in Rolluiken

 • Rolluiken in Amstelveen

  Multifunctionele en hoogwaardige rolluiken in Amstelveen van Euroll Service
  Rolluiken zijn bijzonder multifunctioneel. Ze kunnen dienstdoen als zonwering, maar ook als geluidsdemping en als accessoire om nieuwsgierige blikken buiten te houden. Voor bedrijven, winkels en woningen bieden rolluiken in Amstelveen goede bescherming tegen inbraak en vandalisme en ze zijn een extra veiligheidsbuffer tegen brandgevaar. Euroll Service heeft verschillende typen rolluiken in Amstelveen die zich onderscheiden in kwaliteit, uitstraling en prijs. De rolluiken worden in onze eigen fabriek op maat gemaakt en zijn toepasbaar in een brede range aan situaties. U kunt bij Euroll.nl net zo gemakkelijk terecht voor eenvoudige rolluiken in Amstelveen als voor meer complexe rolluiken die bestand zijn tegen het zwaarste geweld, zoals in de zware industrie en op vandalismegevoelige locaties.           

  Rolluiken in Amstelveen: van fabricage en installatie tot onderhoud en storingsdienst
  Euroll Service is al vanaf 1993 actief in de rolluikenbranche. Met een compleet dienstverleningspakket – van fabricage, levering en installatie tot onderhoud en een 24-uurs storingsdienst – behoort Euroll tot de toonaangevende rolluikfabrikanten van Nederland en daarbuiten. Wij hebben voor elke situatie een speciale oplossing, dat zich vertaalt in rolluiken in Amstelveen met een mooie architectonische uitstraling. Bovendien is Euroll dankzij de eigen werkplaats in staat om snel te leveren. Dat komt bij calamiteiten extra goed van pas.

  Euroll Service kan de volgende rolluiken in Amstelveen op maat leveren aan particulieren en bedrijven:
  • Dichte en transparante rolluiken
  • Rolhekken
  • Brandwerende afsluitingen
  • Schaarhekken voor situaties waar er onvoldoende hoogte is om rolhekken te kunnen plaatsen
  • Garageafsluitingen
  • Speeddeuren voor inpandige afsluitingen (bijvoorbeeld tussen winkel en magazijn of tussen twee hallen).
  • Speciale producten als een rolluik voor een rookwarenkast, een rolluikbunker voor betaalautomaten, afrasteringen en hekwerken, een hydraulisch geleidersysteem en een werkvloer bagagesysteem.      

  Uw rolluiken in Amstelveen altijd up to date dankzij een onderhoudscontract op maat
  Euroll heeft een brede klantenkring en streeft naar langdurige relaties. In dat beeld passen de onderhoudscontracten die voor rolluiken in Amstelveen worden aangeboden. U krijgt sowieso 2 jaar garantie op de materialen van de nieuwe rolluiken en op eventuele constructiefouten. Daarnaast garanderen wij dat uw rolluiken in Amstelveen aan de Europese norm en de actuele arbo-eisen blijven voldoen dankzij vakkundig periodiek onderhoud. Een aangebrachte sticker toont dat de rolluikinstallatie aan alle eisen voldoet.      

  Directe actie van Euroll bij een storing of defect aan uw rolluiken in Amstelveen
  Heeft u een storing aan uw rolluiken in Amstelveen? Neem dan direct contact op met de 24-uurs storingsdienst van Euroll Service via het gratis telefoonnummer 0800 – 75 05 555.  Een storing of defect aan uw rolluiken in Amstelveen  komt natuurlijk nooit gelegen. Vandaag dat onze monteurs binnen 90 minuten bij uw woning, winkel, kantoorpand of bedrijfshal zijn. Bij een ꞌnormaleꞌ storing geldt de vuistregel: vandaag gebeld, vandaag geholpen!  

  Neem contact op met Euroll en vraag direct een offerte aan voor rolluiken in Amstelveen
  Euroll Service, gevestigd in Zeewolde, is dé specialist voor rolluiken in Amstelveen. U kunt op meerdere manieren met ons in contact komen voor meer informatie over rolluiken in Amstelveen of het direct opvragen van een offerte voor rolluiken op maat. Telefonisch via +31(0)36 – 522 63 78, per e-mail via info@euroll.nl of via het contactformulier op onze website, waar u tevens kunt aangeven of u teruggebeld wil worden.