• Bel gratis 0800 - 75 05 555 | 24/7 Storingsdienst

  Dé specialist in Rolluiken

 • Rolluik Haarlem

  De beste rolluiken Haarlem vindt u bij Euroll Service 
  Woont u aan de Spaarne? Heeft u een winkel in de Grote Houtstraat, Barteljorisstraat of Zijlstraat? Of houdt u kantoor aan het Houtplein, Schipholpoort of Schalkwijk? Waar u zich ook bevindt of wat u ook doet, rolluiken Haarlem zijn altijd een goede investering. Ze houden inbrekers en vandalen op afstand, ze bieden (eerste) bescherming bij brand en ze hebben een verkoelende en isolerende werking. De beste rolluiken Haarlem vindt u bij Euroll Service. In onze eigen werkplaats worden rolluiken in alle soorten, maten en uitvoeringen op maat gemaakt. Onze dienstverlening omvat tevens periodiek onderhoud aan uw rolluikinstallatie en een 24-uurs storingsdienst die direct in actie komt bij een storing of defect aan uw rolluiken. Euroll Service kan u als toonaangevende rolluikspecialist volledig ontzorgen.    

  Rolluiken Haarlem voor woningen, kantoren, winkels en bedrijfsruimtes
  Euroll Service fabriceert, levert, installeert, onderhoudt en repareert rolluiken Haarlem voor particulieren, bedrijven en instellingen. Ieder pand is uniek en bevindt zich op een specifieke locatie die om een rolluik op maat vraagt. Dat kan een eenvoudig rolluik zijn voor een woning of appartement in Haarlem, maar ook een ingewikkelder constructie voor gebruik in de zware industrie of op vandalismegevoelige plekken. Het aanbod van Euroll loopt uiteen van rolluiken en rolhekken tot schaarhekken en speciale uitvoeringen met architectonische hoogstandjes.

  Het totale assortiment bestaat uit:
  • Dichte en transparante rolluiken
  • Rolhekken
  • Brandwerende afsluitingen
  • Schaarhekken voor situaties waar er onvoldoende hoogte is om rolhekken te kunnen plaatsen
  • Garageafsluitingen
  • Speeddeuren voor inpandige afsluitingen (bijvoorbeeld tussen winkel en magazijn of tussen twee hallen).
  • Speciale producten als een rolluik voor een rookwarenkast, een rolluikbunker voor betaalautomaten, afrasteringen en hekwerken, een hydraulisch geleidersysteem en een werkvloer bagagesysteem.      

  Als merkonafhankelijk bedrijf elk type rolluik Haarlem fabriceren, onderhouden en repareren
  Euroll Service is al sinds 1993 uw deskundige partner in rolluiken en beschikt als vakbedrijf over vele branchecertificeringen. Wij zijn merkonafhankelijk en kunnen dus elk type rolluik Haarlem fabriceren, onderhouden en repareren. Niet alleen bij woningen en bedrijven, maar ook aan bijzondere gebouwen als een theater, bioscoop, zorginstelling, politiebureau, museum of school en op speciale locaties als een parkeergarage, metro- of treinstation. Laat u informeren over de vele mogelijkheden voor rolluiken Haarlem door een van onze gekwalificeerde medewerkers.    

  Euroll, ook uw adres voor onderhoud aan uw rolluik Haarlem en een 24-uurs storingsdienst
  De dienstverlening van Euroll beperkt zich niet tot de fabricage, levering en installatie van uw rolluik Haarlem. U kunt ook bij ons terecht voor een onderhoudscontract op maat, wat ten goede komt aan de levensduur van uw installatie. Bovendien voldoen uw rolluiken dan altijd aan de actuele Europese normen en arbo-eisen. Euroll heeft tevens een 24/7 storingsdienst, met monteurs door heel Nederland. Bel bij een defect of storing naar het gratis nummer 0800 – 750 55 55 en een van onze servicemonteurs staat binnen 90 minuten bij u op de stoep voor een reparatie aan uw rolluik Haarlem.      

  Neem contact op met Euroll voor rolluiken Haarlem op maat
  Heeft u vragen over onze rolluiken Haarlem? Of wilt u direct een offerte aanvragen voor een rolluik op maat in de hoofdstad van de provincie Noord-Holland? Bel ons +31 36 - 522 63 78, zend een e-mail Info@euroll.nl of maak gebruik van het contactformulier op onze website Euroll.nl. Hier kunt u ook kenbaar maken of u op een bepaald tijdstip wilt worden teruggebeld. Wij komen altijd snel met een antwoord op uw vraag of verzoek om rolluiken Haarlem op maat.