• Bel gratis 0800 - 75 05 555 | 24/7 Storingsdienst

  Dé specialist in Rolluiken

 • Rolluik Amsterdam

  Euroll Service, uw deskundige partner voor rolluiken Amsterdam
  Rolluiken in een grote stad als Amsterdam zijn een duidelijke meerwaarde. Ze bieden bescherming tegen vandalisme en inbraak, ze zijn een buffer bij brand, ze hebben een isolerende werking op zonnige dagen en ze houden nieuwsgierige blikken op afstand. Voor rolluiken Amsterdam bent u bij Euroll Service aan het juiste adres. U heeft een brede keuze aan rolluiken voor uw woning, winkel, kantoor of bedrijfspand in Amsterdam. Elk rolluik Amsterdam wordt op maat gemaakt. Euroll Service kan u als rolluikspecialist van Nederland compleet ontzorgen. Van fabricage, levering en montage van uw rolluiken Amsterdam tot periodiek rolluikenonderhoud en de beschikbaarheid van een 24-uurs storingsdienst bij een storing of defect aan uw rolluiken.          

  Rolluiken Amsterdam in alle soorten, maten en uitvoeringen bij Euroll.nl
  Euroll Service heeft zich sinds 1993 ontwikkeld van een onafhankelijk onderhouds- en reparatiebedrijf en storingsdienst in rolluiken tot een allround rolluikenspecialist met een eigen werkplaats, waar allerlei rolluikconstructies op maat worden vervaardigd voor particulieren en bedrijven. Rolluiken Amsterdam zijn er in vele soorten, maten en uitvoeringen. Van eenvoudige rolluiken tot innovatieve constructies die het zwaarste geweld kunnen weerstaan. Van speciale toepassingen tot architectonische oplossingen. Euroll behoort hiermee tot de toonaangevende rolluikenfabrikanten van Nederland, en zelfs op Aruba, Bonaire en Curaçao. Ze komen van pas als u bijvoorbeeld een winkel heeft in de Kalverstraat, P.C. Hooftstraat, De Pijp of Haarlemmerbuurt. Of een kantoor bij station Amsterdam Sloterdijk of de Zuidas.  

  De dienstverlening van Euroll Service omvat de volgende producten:

  • Dichte en transparante rolluiken
  • Rolhekken
  • Brandwerende afsluitingen
  • Schaarhekken voor situaties waar er onvoldoende hoogte is om rolhekken te kunnen plaatsen
  • Garageafsluitingen
  • Speeddeuren voor inpandige afsluitingen (bijvoorbeeld tussen winkel en magazijn of tussen twee hallen).
  • Speciale producten als een rolluik voor een rookwarenkast, een rolluikbunker voor betaalautomaten, afrasteringen en hekwerken, een     hydraulisch geleidersysteem en een werkvloer bagagesysteem.      

  Een voordelig onderhoudscontract voor behoud van uw rolluiken Amsterdam
  Goed onderhoud bevordert de levensduur van uw rolluiken Amsterdam. Euroll Service is niet alleen gespecialiseerd in de fabricage, levering en installatie van allerhande rolluiken, maar onderscheidt zich ook met een professionele onderhoudsdienst. U krijgt 2 jaar garantie op de materialen en bij constructiefouten aan de door Euroll geleverde rolluikinstallaties. Daarnaast is het voordelig om een onderhoudscontract af te sluiten voor uw rolluiken Amsterdam. Hierdoor weet u dat uw rolluiken langer meegaan en altijd aan de laatste Europese en arbo-normen voldoen. De gecertificeerde, ervaren monteur van Euroll plaatst na de onderhoudsbeurt een sticker op uw rolluik Amsterdam, waarop u tevens kunt zien wanneer de volgende inspectie wordt uitgevoerd.      

  Een 24-uurs storingsdienst bij een storing of defect aan uw rolluiken Amsterdam
  Een storing of defect aan uw rolluik Amsterdam komt nooit gelegen. Dan wilt u het probleem zo snel mogelijk verholpen hebben met een snelle en deskundige rolluik reparatie. Euroll Service biedt de helpende hand met een 24-uurs storingsdienst door heel het land. Het maakt niet uit op welke locatie uw woning, winkel, kantoor of bedrijfshal zich bevindt, een van onze storingsmonteurs is altijd binnen 90 minuten ter plaatse. Dag en nacht, zeven dagen per week en alle dagen van het jaar. Bel naar het gratis storingsnummer 0800 – 750 55 55 en wij komen eraan. Als merkonafhankelijke rolluikenspecialist kunnen wij elk type en merk rolluik Amsterdam repareren.    

  Neem contact op met Euroll voor meer informatie of vraag direct een offerte aan
  Bent u geïnteresseerd in het diverse aanbod rolluiken Amsterdam van Euroll Service? En wilt u meer weten over onze onderhoudscontracten en 24-uurs storingsdienst? Bel ons gerust op +31 36 - 522 63 78, stuur een e-mail Info@euroll.nl of vul het contactformulier op onze website in. U kunt daar tevens direct een offerte aanvragen en aangeven of u teruggebeld wil worden voor een rolluik Amsterdam op maat.