• Bel gratis 0800 - 75 05 555 | 24/7 Storingsdienst

    Dé specialist in Rolluiken

  • Over ons

  • Euroll Service is in 1993 gestart als onafhankelijke rolluiken service-dienst voor het snel verhelpen van storingen, het onderhouden en repareren van alle soorten rolluiken, ongeacht het fabrikaat.
    Euroll behoort tot een van de meest toonaangevende rolluikfabrikanten van ons land, en zelfs daar buiten.
    Door de groei heeft Euroll in 1996 haar intrek in een nieuw bedrijfspand aan de Patroonsweg in Zeewolde genomen. Door de aanhoudende vraag bleef het bedrijf groeien en eind 2000 is een uitbreiding gerealiseerd, het kantoordeel en de productie werden verdubbeld. Het leveringsprogramma van Euroll omvat vele type en soorten rolluiken, van de meest eenvoudige mini rolluiken tot de meest zware rolluiken toegepast als beveiliging of in de industrie.

    Euroll is gespecialiseerd in speciale toepassingen en architectonische oplossingen. Constructies worden geheel op maat in eigen werkplaats vervaardigd, hierdoor is het voor Euroll mogelijk zeer flexibel en klantgericht te kunnen werken. Levertijden zijn vaak van groot belang, Euroll kan in veel situaties en bij calamiteiten een levertijd binnen 24 uur realiseren!