• Bel gratis 0800 - 75 05 555 | 24/7 Storingsdienst

  Dé specialist in Rolluiken

 • 24 uurs storingsdienst

  Rolluik kapot? De 24-uurs rolluik storingsdienst van Euroll is snel ter plaatse
  Niets zo vervelend als een storing of defect aan het rolluik van uw winkel, kantoor, woning of bedrijfshal. Dan wilt u dat het probleem zo snel mogelijk wordt verholpen met een rolluik reparatie. Geen nood. Euroll Service heeft als dé rolluikenspecialist van Nederland een 24-uurs rolluik storingsdienst met een landelijke dekking. Is uw rolluik kapot? Een van onze gecertificeerde en ervaren storingsmonteurs is binnen 90 minuten ter plaatse. Waar dan ook in Nederland. De storingsdienst van Euroll.nl is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar en beschikbaar voor een spoedreparatie aan uw rolluik. Bel gratis naar 0800- 750 55 55 en wij komen er aan om uw rolluik te repareren.          

  Vandaag gebeld, vandaag geholpen voor een spoedreparatie rolluik
  Een defect of storing aan een rolluik komt altijd op een onverwacht en ongelegen moment. Dat vraagt om een snelle reactie en oplossing. Euroll Service streeft er naar om zo snel mogelijk op locatie te zijn om het probleem te verhelpen, waarbij een maximale responsetijd van anderhalf uur wordt aangehouden. Voor normale storingen geldt de vuistregel: vandaag gebeld, vandaag geholpen! Bij complexe storingen wordt altijd getracht om het rolluik weer zo snel mogelijk te laten functioneren, zodat deze weer bescherming biedt tegen vandalisme, inbraak en brand. En dat niet alleen. Een rolluik heeft ook een isolerende, verkoelende en geluiddempende functie.     

  Storingsmonteurs van Euroll geografisch verspreid voor snelle service
  Euroll Service heeft zijn hoofdkantoor in Zeewolde, van waaruit de centrale aansturing van de storingsmonteurs in het veld plaatsvindt. De hooggekwalificeerde monteurs van Euroll.nl wonen geografisch verspreid door Nederland, zodat er sprake is van een landelijke dekking en er altijd korte aanrijtijden kunnen worden gegarandeerd. Want als uw rolluik kapot is, wilt u natuurlijk maar één ding: een snelle rolluik reparatie! Dan bent u bij Euroll Service aan het goede adres. Waar u ook woont in Nederland.       

  De storingsmonteurs van Euroll kunnen elk soort rolluik repareren
  De storingsmonteurs van Euroll service kunnen elk soort rolluik repareren. Van de meest eenvoudige rolluiken tot rolluiken die bestand zijn tegen het zwaarste geweld. Bijvoorbeeld op vandalismegevoelige plekken of in de zware industrie. Maar ook een rolluik reparatie van dichte en transparante rolluiken, rolhekken, brandwerende en garageafsluitingen behoort tot de competentie van de monteurs van Euroll. Verder kunt u bij ons terecht voor een spoedreparatie aan een rolluik in de vorm van schaarhekken, speeddeuren voor inpandige afsluitingen en speciale producten als een rolluik voor een rookwarenkast, een rolluikbunker voor betaalautomaten, afrasteringen en hekwerken, een hydraulisch geleidersysteem en een werkvloer voor een bagagesysteem. 

  Een rolluik repareren van elk merk, in elke regio in Nederland 
  Een rolluik dat niet meer open of dicht gaat, levert niet alleen een veiligheidsprobleem op, maar ook een probleem voor het functioneren van uw winkel of bedrijfspand. Als een defect rolluik bijvoorbeeld uw toegang blokkeert, heeft dit een negatief gevolg voor uw bedrijfsomzet. De Euroll storingsmonteurs zijn daarom voor een spoedreparatie aan uw rolluik snel ter plaatse in elke regio. 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar. Wij zijn merkonafhankelijk en kunnen dus bij elk type en merk rolluik een reparatie uitvoeren. Wij hebben de meeste onderdelen op voorraad, zodat dit geen tijdverlies geeft. Wij komen na uw telefonische melding van een kapot rolluik direct in actie en voeren in overleg met u de benodigde reparatie of noodreparatie uit, zodat u uw rolluik weer snel en veilig in gebruik kunt nemen.              

  Van fabricage en montage tot rolluik repareren en 24-uurs storingsdienst
  De kans op een storing of defect aan uw rolluik kan worden gereduceerd door periodiek vakkundig onderhoud. Euroll Service biedt naast een 24-uurs rolluik storingsdienst onderhoudscontracten op maat aan. U bent er van verzekerd dat uw rolluiken aan de Europese norm en de actuele arbo-eisen voldoen. Onze onderhoudsmonteur brengt na de onderhoudscontrole een sticker aan, als bewijs dat de rolluikinstallatie aan alle eisen voldoet. Mocht om wat voor reden dan ook uw rolluik kapot gaan binnen 2 jaar na nieuwaanschaf bij Euroll.nl, heeft u garantie op de materialen van de nieuwe rolluiken en op eventuele constructiefouten.  Euroll Service kan u als rolluikenspecialist totaal ontzorgen. Nieuwe rolluiken worden in onze eigen werkplaats op maat gemaakt. Euroll biedt een totaalservice: van fabricage, levering en montage tot onderhoud en een 24-uurs rolluik storingsdienst.     

  Bel gratis naar de 24-uurs rolluik storingsdienst van Euroll Service
  Heeft u een defect of acute storing aan uw rolluik of rolluiken? Bel dan direct naar het gratis telefoonnummer van Euroll Service: 0800 – 750 55 55. De telefooncentrale van onze 24-uurs rolluik storingsdienst is dag en nacht bemand. Onze klantvriendelijke medewerkers in de meldkamer helpen u 24 uur per dag voor een spoedreparatie aan uw rolluik, waar dan ook in Nederland. U wordt altijd persoonlijk te woord gestaan en u bent verzekerd van een snelle rolluik reparatie.

  Voor meer informatie kunt u ook altijd een e-mail sturen naar Euroll Service (info@euroll.nl) of gebruikmaken van het contactformulier op onze website. U kunt hier tevens aangeven of u teruggebeld wilt worden op een dag en tijdstip dat u het beste schikt.